Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely poptávkového formuláře

  1. Tímto udělujete svůj výslovný souhlas se zpracováním níže uvedených osobních údajů pro účely poptávkového formuláře společnosti Prodameto.cz, se sídlem:

Prodameto.cz
Petr Horák
Březová 70
63700, Brno

Společnost je zapsána ve veřejném rejstříku vedeném v MMB (dále jen “Správce”). Souhlasíte s tím, že správce může ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů zpracovat následující osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo.

  1. Jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo musí Správce zpracovat za účelem zpracování kalkulace ceny vaší poptávky. Uvedené údaje budou zpracovány Správcem po dobu maximálně 3 let, nebo po dobu trvání spolupráce.
  2. Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po Správci smazání těchto osobních údajů.

Kontaktovat Správce můžete například tak, že zašlete e-mail na adresu info@prodameto.cz nebo dopis na adresu Petr Horák, Březová 70, 63700, Brno.

  1. Zpracování osobních údajů provádí Správce, osobní údaje mohou zpracovávat i tyto třetí strany:

Online e-mail od společnosti Google. Změníme heslo podle procesů GRPD.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.